(ВІДЕО) Дівчинка з великим серцем наповнює цей світ своєю щирістю та добротою

НАЗАД
17 червня 2023 11:19

Російські окупанти вкрали у наших дітей безтурботне дитинство. Маленьким українцям довелося швидше стати дорослішими та відповідальнішими.

У них пробудилась та загострилась національна свідомість і заради щасливого майбутнього своєї країни вони воліють активно брати участь у суспільному житті.

Сьогоднішня наша героїня – Уляна – 11 річна донька прикордонника, який наразі боронить кордони на півдні України. Дівчинка постійно переживає за свого батька та за всіх тих, хто зазнає лиха від безжальних російських окупантів. Їй боляче за те, яке мають дитинство дітки в Україні.

Попри свій юний вік, дівчинка має щире серце, сповнене великою любов’ю до своєї країни та громадян. Аби допомогти нашій країні якнайшвидше наблизити Перемогу, Уляна бере участь у волонтерській діяльності, з перших днів повномасштабного вторгнення допомагаючи постраждалим від «доброзичливості» проклятих сусідів.

Свою благодійність дівчина разом з матусею розпочала з підтримки переселенців, яким довелось покинути власні домівки, рятуючи себе та своїх діточок від жахливої війни. Це був збір засобів гігієни, продуктів харчування, та, звісно ж, донати на потреби ЗСУ.

«Влітку трапилась страшна трагедія, російські окупанти завдали ракетного удару по курортному селищу Сергіївка. Тоді внаслідок обстрілу загинуло 22 людини, серед них – 12- річний хлопчик. Сергіївка – це селище, де пройшли декілька років мого життя, де відбулося моє перше знайомство зі світом танцю, де я мала багато знайомих», - каже Уляна. Дівчинка одразу ж відправила усі необхідні речі потерпілим зі свого рідного селища. Окрім того, вона розпочала аукціон з розпродажу своїх речей через соціальні мережі, аби всі зібрані кошти також направити туди.

На цьому допомога не зупинилась. Уляна з культурно-миротворчою місією «Грузія для дітей України» їздила до Грузії, де з дитячим сприйняттям та емоціями розповідала місцевим засобам масовим інформації та парламентарям Грузії про страшну війну, яка триває на її Батьківщині. А ще, не лякаючись шалених ворожих обстрілів, їздила до багатостраждального Миколаєва, доставляючи речі першої необхідності в дитячу лікарню, організовувала там для місцевих жителів культурну програму, декламуючи патріотичні вірші.

При першій можливості Уляна збирає посилочки та малює малюнки для наших військових, аби вони постійно відчували віру та підтримку своїх маленьких патріотів. А також дівчинка вправно поєднує своє хобі з допомогою постраждалим від страшної війни, адже разом з модельною школою активно бере участь в благодійних показах та зйомках.

Не змогла вона залишитись осторонь і після страшного воєнного злочину рф – знищення греблі Каховської гідроелектростанції. Уляна розпочала черговий аукціон розпродажу своїх речей заради допомоги херсонцям та їх маленьким улюбленцям.

Наша молодь неймовірна і непереможна! З такими українками та українцями Перемога вже зовсім близько!

Не залишайтесь осторонь і ви – долучайтесь до благодійної акції Уляни, купуйте речі, аби разом допомогти постраждалим від підриву Каховської гідроелектростанції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси